Du är inte inloggad!
Anna
Anna

Anna

E-post: anna(snabel-a)delightphoto.se

Patrik
Patrik

Patrik

E-post: patrik(snabel-a)delightphoto.se

Entrén
Studion ligger i Furulund

Vem är vi?

Vi är ett litet familjeföretag som startade år 2009, efter många års fotograferande som hobby.

Studion i vardagsrummet...

...eller vardagsrummet i studion? Det känns kanske udda, men har sina fördelar. Dels har vi ju ingen direkt lokalkostnad vilket gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser, dels så skapar det en lugnare känsla som kan ha stor betydelse, framförallt hos barn.

Personen i fokus!

Porträttfotografi är konsten att ta en bild som visar en persons individuella karaktärsdrag och uttryck (direkt ur Wikipedia).
Vår inställning är att alla människor blir bäst porträtterade när dem känner sig trygga och avslappnade. Vi vill försöka skapa bilder som fångar ögonblicket och personens naturliga utstrålning. För oss är porträttfotografering inget "löpande band moment" utan ett hantverk, ett sätt att beskriva och förmedla ett minne i någons liv. Vare sig det handlar om ett bröllop, student, familjebild eller 1-årsdagen, så är alla tillfällen lika viktiga att skapa rätt känsla i. Vår målsättning är att vi alltid ska vara med båda två vid fotograferingarna. På så sätt kan vi fotografera från två vinklar samtidigt t. ex vid bröllop, eller så kan en av oss assistera medan den andra fotograferar.

Erbjudande!

Erbjudande

Bilderna på skiva ingår!

Bilder på skiva

Här hittar du oss!

Mejla oss

Mejla oss!

Mejla oss

Vi tar betalkort!

Betala med kort

Betala gärna med kort

×