Du är inte inloggad!

Vad ska jag tänka på?

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på inför en fotografering.
Om det handlar om ett barn så kan tidpunkten spela stor roll. Välj den tid då barnet normalt är på bäst humör (utvilad, mätt och belåten).
Ta gärna med nån egen rekvisita (T.ex. favoritnalle, snutte etc.)

När ni väljer klädsel så är det bra om man försöker välja neutrala färger och helst inte brokiga mönster. (Det är ju personen som ska vara i fokus och inte kläderna)
Om du använder smink, så kan det vara bra att sminka aningen "hårdare" än du brukar, eftersom det oftast syns mindre på bild.

Vi är tacksamma om vi får reda på alla era förväntningar ni har på den färdiga bilden i god tid innan fotograferingen. Det kan t.ex. vara att ni önskar en specifik ljussättning eller en viss "känsla" i bilden. Eller så har ni kanske bara ett önskemål om bakgrundsfärgen eller rekvisitan.

Ni har kanske hittat en favoritbild i vårt galleri eller från nån annan källa, i så fall är detta en bra referens för oss att ta del av.

Studiofotografering - Så går det till!

Efter bokning så kommer ni hem till oss i vår studio och efter en kort genomgång så fotograferar vi er. Därefter tar det ca 1-2 veckor för oss att gallra ut och bearbeta de bästa bilderna från fotograferingen. Det är dessa bilder som ni sedan får välja bland.
Under tiden kan ni gå in på vår hemsida och registrera ett användarkonto. När vi är klara med bilderna så lägger vi upp dem på ert användarkonto under "Mina bilder". Ni tittar igenom bilderna i lugn och ro hemma, väljer ut bilder, storlekar och produkter och eventuell digital efterbehandling, t.ex svartvitt, sepiaton eller liknande.
Därefter mejlar ni tillbaka era val till oss. Leveranstiden sedan är 1-2 veckor (vid beställning av album och tavlor blir leveranstiden något längre, ca 3 veckor.)
När beställningen är klar får ni ett mejl från oss och kan sen hämta era bilder hos oss.
Vid fotograferingstillfället tar vi betalt för själva fotograferingen.
Produkterna, såsom papperskopior, album, tavlor, digital efterbehandling osv, betalas vid avhämtning.

Vår studio

Erbjudande!

Erbjudande

Bilderna på skiva ingår!

Bilder på skiva

Här hittar du oss!

Mejla oss

Mejla oss!

Mejla oss

Vi tar betalkort!

Betala med kort

Betala gärna med kort

×