Du är inte inloggad!
Copyright

Copyright

Samtliga bilder är skyddade enligt upphovsrättslagen. Det innebär att de ägs av fotografen och får alltså inte kopieras, skrivas ut eller publiceras utan fotografens medgivande.

När ni fotograferar er hos oss så ingår bilderna på skiva i lågupplöst JPEG-format. Upplösningen är anpassad för visning i datorn, men räcker inte till för att göra egna fotoutskrifter. Dessa bilder får ni lov att använda för eget privat bruk. Ni får även visa dem på sociala medier men det måste då alltid stå "Foto: Delight Photo" i direkt anslutning till bilden.

Har ni köpt bilderna av oss i högupplöst digitalt format, så får ni, förutom ovanstående, också lov att framkalla hur många bilder ni vill. I vilken storlek ni vill, på det fotolab ni önskar.Bilderna får inte under några omständigheter användas i kommersiellt syfte (om inte ett skriftligt avtal om det har tecknats med oss, förstås).
I alla former av offentlig publicering, så som exempelvis webbsidor, tidningar, reklam, utställning så måste det, i direkt anslutning till bilden, framgå att vi har tagit bilden.

I de fall man har för avsikt att använda bilderna i kommersiellt syfte, t.ex. reklam, artiklar etc. så måste man avtala om detta med oss. Priset för detta avgörs från fall till fall och beror på flera faktorer.

Erbjudande!

Erbjudande

Bilderna på skiva ingår!

Bilder på skiva

Här hittar du oss!

Mejla oss

Mejla oss!

Mejla oss

Vi tar betalkort!

Betala med kort

Betala gärna med kort

×